Till Salu

Just nu har vi inga hästar till salu.

Sålda Hästar

Shirebackens Thorwald

En så otroligt go kille, med hjärtat på rätta stället. Han charmar alla i sin omgivning, och han är alltid lika glad när man kommer ut i hagen. Thorwald har blivit allas favorit, och det vet han om!

Han är väluppfostrad för sin ålder, och följer utan problem med ut på promenader tillsammans med mig eller tillsammans med de andra hästarna. Helt orädd, och van vid trafik, traktorer, ATV, andra djur och hästar samt barn.

Thorwald har blå ögon, är helvit på kroppen förutom en liten brun prick i jumsken, och har bruna och svarta vackra detaljer i ansiktet, bland annat ett hjärta på ena kinden.
En otroligt speciell kille! Mycket god behåring. Mamma är Shire & pappa Tinker. Han lär hamna på ca 165 cm och inte bli alltför grov.

Fler bilder på honom, helsyster Elsa, halvsyster Edith, mamma Solé & pappa Ziggy finns under Bilder.Klicka på någon av bilderna nedan för att komma till Thorwalds bildgalleri!

Shirebackens Towa, född 2012-08-28

Mamma till denna lilla skönhet är Twiggy, och pappa är Ziggy Collins. En fantastiskt mysig liten tjej som inte är rädd för att ta för sig av livet. Pigg och energisk med småbus på gång jämt. Towa hade redan en matte som väntade på henne när hon kom till världen, och bara någon timme efter födseln så var även Petra, som matte heter, på plats. Sedan första dagen har denna lilla häst överösts av kärlek, och i vår flyttar hon slutligen till sitt nya hem där hon lär få ett riktigt drömliv. Det ska verkligen bli roligt att följa hennes resa i livet, och hon lär definitivt dyka upp på några utställningar framöver.

Förväntad mankhöjd: 146-148, mycket god behåring samt homozygot för skäck. Svartskäck.

Klicka på någon av bilderna nedan för att komma till Towas bildgalleri!

Shirebackens Ester, född 2011-08-01

Otroligt mysig tinkertjej med hjärtat på rätta stället. Så otroligt go och orädd. Har redan hunnit med mycket- varit med mamma på ponnyridning & festival, åkt transport några gånger, träffat nya hästar, varit med på ridturer, träffat hovslagaren, varit ute på låååånga promenader utan de andra och allt med ett lugn som bara hon kan ha i alla situationer som uppstår. Nyfikenheten tar alltid överhanden hos denna tjej, och det känns som om hon tycker att allt är lika roligt, jämt. Dagen hon lämnar oss kommer att bli otroligt tuff, men man kan ju inte behålla alla. Hon är dessutom homozygot för skäck då både mamma och pappa är detta. Förväntad mankhöjd: 146-148. Svartskäck, ett blått öga.

Klicka på någon av bilderna nedan för att komma till Esters bildgalleri!


Shirebackens Elsa

Bedårande liten "Drum horse" med den perfekta looken och ett redan välutvecklat och vägvinnande steg.

Brunskäck, svart/vit man och svans och blåa, vackra ögon. En tjej som redan nu har storleken med sig och som absolut är något för Dig som vill ha något långt utöver det vanliga. En häst som denna är svårt att hitta. Hon beräknas bli 163-165 cm mkh, och är av hyfsat grov modell, men ändå lite mer åt pappas håll än mammas. Kommer att ämna sig perfekt inom akademiskt eller dressyr med det häftiga steget hon har. Hon har en stor personlighet och är en riktig mystjej som tar allt i livet med ro.

Mamma är vårt underbara Shiresto Solé och pappa är vår supersnygga och trevliga Tinker/IC-hingst Ziggy Collins. Hon är endast till salu om rätt köpare dyker upp. Hon är verkligen en dröm för den som vill ha en speciell häst och som söker harmoni och inspiration. Om det inte vore för att vi redan har så många hästar hade vi behållit henne, men man kan ju inte hinna med hur många som helst.
Klicka på någon av bilderna nedan för att komma till Elsas bildgalleri!